Aditivi lubrifiere si vaseline

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

2+2

26,29

Fără TVA: 22,09

Aditivul de ulei 2+2, face parte din gama aditivilor de ulei auto si din gama uleiurilor si vaselinelor auto, fiind considerat un aditiv tratament de motor de traditie pe piata auto din SUA.Este un produs 100% fabricat în Pennsylvania-SUA de catre producatorul American Berkebile Oil Co. si care dato..

2+2

19,23

Fără TVA: 16,16

Aditivul de transmisie 2+2, face parte din gama aditivilor de ulei auto si din gama uleiurilor si vaselinelor auto, fiind considerat un aditiv de transmisie de traditie pe piata auto din SUA.Este un produs 100% fabricat in Pennsylvania-USA de catre producatorul American Berkebile Oil Co.Aditivul de ..

2+2

28,51

Fără TVA: 23,96

Aditivul de ulei cu teflon 2+2, face parte din gama aditivilor de ulei auto si din gama uleiurilor si vaselinelor auto, fiind considerat un aditiv tratament de motor de traditie pe piata auto din SUA.Este un produs 100% fabricat în Pennsylvania-SUA de catre producatorul American Berkebile Oil Co. si..

2+2

36,37

Fără TVA: 30,56

Lubrifiaza si prelungeste viata chederelor de cauciuc, se pulverizeza pe lemn, portiere, geamuri, garniture etc.- Lubrifiaza plasticul, lemnul, cauciucul, pâsla, textile, instalatia electrica, încuietorile portierelor, cabluri, garniture de cauciuc;- Stopeaza scârtiitul si previne înghetarea si îmba..

2+2

43,22

Fără TVA: 36,32

Lubrifiaza sasiul, articulatiile, geamurile si usile întepenite.- Are un înalt grad de vâscozitate si rezistenta la temperature mari;- Este foarte rezistenta la actiunea apei si la evaporare;- Nu se va intari sau fragmenta sub presiunea din spray;- Culoarea vaselinei este alb-galbuie;MOD DE UTILIZAR..

2+2

53,07

Fără TVA: 44,60

Asigura excelenta protectie contra ruginei.- Contine Aluminiu Complex si Molibden Disulfit ;- Special proiectata ca sa se aplice sub forma unei pelicule subtiri, dupa care dupa cu evaporarea rapida a solventului sa raman sub forma unui strat dens de unsoare;- Se recomanda în gresarea lanturilor, bal..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)