Car care- intretinere auto

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)

Clean-Clean

7,33

Fără TVA: 6,16

- Buretele este imbracat in piele de scamosata de capra cu aceleasi proprietati ca si pielea de caprioara;- În stare uscata se poate utiliza la uscarea caroseriei autovehiculelor, fiind puternic absorbant;- Folosit umed se poate utiliza la stergerea parbrizului, a geamurilor, a ecranelor televizoare..

Clean-Clean

14,63

Fără TVA: 12,29

- Buretele este imbracat in piele de scamosata de capra cu aceleasi proprietati ca si pielea de caprioara;- In stare uscata se poate utiliza la uscarea caroseriei autovehiculelor, fiind puternic absorbant;- Folosit umed se poate utiliza la stergerea parbrizului, a geamurilor, a ecranelor televizoare..

Clean-Clean

16,84

Fără TVA: 14,15

Protejeaza bordul auto fara redarea de reflexii in parbriz. Curata, parfumeaza si invioreaza culoarea bordului auto. Se aplica pe suprafata bordului si pe toate elementele din plastic ale interiorului auto ce prezinta suprafete murdare. Reda aspectul initial.Ambalat in flaco..

Clean-Clean

13,90

Fără TVA: 11,68

Clean Clean TM Auto Parts *Din anul 2019 “Clean-Clean is GREEN”, 1% din vanzarea produselor clean-clean on line se vor duce către plantarea pomilor. CALITATE PREMIUM IN ACCESORIILE AUTO SI TUNNING AUTO Emulsie siliconică mată pentru curățarea și întreținerea bordului și a accesoriilor d..

Clean-Clean

18,66

Fără TVA: 15,68

Clean Clean TM Auto Parts *Din anul 2019 “Clean-Clean is GREEN”, 1% din vanzarea produselor clean-clean on line se vor duce către plantarea pomilor.   CALITATE PREMIUM IN ACCESORIILE AUTO SI TUNNING AUTO Specificatii Este un curatitor si un solvent care actioneaza instant. I..

Clean-Clean

15,47

Fără TVA: 13,00

Clean Clean TM Auto Parts *Din anul 2019 “Clean-Clean is GREEN”, 1% din vanzarea produselor clean-clean on line se vor duce către plantarea pomilor.   CALITATE PREMIUM IN ACCESORIILE AUTO SI TUNNING AUTO Caracteristici si performante Este un produs de curatare rapida a carbu..

Clean-Clean

15,27

Fără TVA: 12,83

Clean Clean TM Auto Parts *Din anul 2019 “Clean-Clean is GREEN”, 1% din vanzarea produselor clean-clean on line se vor duce către plantarea pomilor.   CALITATE PREMIUM IN ACCESORIILE AUTO SI TUNNING AUTO Caracteristici si performante Este un produs care nu lasă reziduuri, cu..

Clean-Clean

17,61

Fără TVA: 14,80

Clean Clean TM Auto Parts *Din anul 2019 “Clean-Clean is GREEN”, 1% din vanzarea produselor clean-clean on line se vor duce către plantarea pomilor. CALITATE PREMIUM IN ACCESORIILE AUTO SI TUNNING AUTO  PROPRIETATI SI APLICATII:  îndepărtează rapid și eficient urmele de insec..

Clean-Clean

24,01

Fără TVA: 20,18

Clean Clean TM Auto Parts *Din anul 2019 “Clean-Clean is GREEN”, 1% din vanzarea produselor clean-clean on line se vor duce către plantarea pomilor. CALITATE PREMIUM IN ACCESORIILE AUTO SI TUNNING AUTO CARACTERISTICI SI PERFORMANTE: ●SAMPON PARFUMAT CU EMULSIE DE CEARA ●AGENT PUTE..

Clean-Clean

16,17

Fără TVA: 13,59

Este un produs lichid, alcalin, cu un spectru larg de aplicare pentru curatarea suprafetelor grase si grad ridicat de murdarie.- Este perfect pentru curatarea obiectelor imbacsite de uleiuri vegetale, minerale sau grasimi animale- Produs gata de utilizare.MOD DE UTILIZAREPulverizati partile care urm..

Clean-Clean

15,87

Fără TVA: 13,34

Clean Clean TM Auto Parts *Din anul 2019 “Clean-Clean is GREEN”, 1% din vanzarea produselor clean-clean on line se vor duce către plantarea pomilor. CALITATE PREMIUM IN ACCESORIILE AUTO SI TUNNING AUTO Descriere: Este o soluție pentru curățarea tapițeriilor auto si a materialelor textil..

Clean-Clean

17,78

Fără TVA: 14,94

Solutie cu proprietatea de a prelungi ciclu de imbatranire al cauciucului. Un emolient care intretine si protejeaza anvelopa si ii confera aspectul initial. Nu are efecte negative asupra elasticitatii/rigiditatii cauciucului.- Protejeaza si învioreaza culoarea oricarui tip de anvelopa;- Nu..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)